Elke traan is een mooie herinnering.

Laat hier uw reactie achter over de dienstverlening van uitvaartverzorging ‘Peter en Petra van den Nouland’.

Ons bedrijf is februari 2021 gestart

Veel persoonlijke aandacht

Namens alle familie leden willen wij jullie beide Hartelijk Danken voor de goede zorgen en het regelen van het afscheid van onze moeder. Het Bijzondere is dat onze moeder bij leven en welzijn jullie al eens benoemd had voor als ze zou komen te overlijden. Kleinschalig en een echtpaar,dat is wat ik wil vertelde ze mij. Van het begin tot het eind is het contact met jullie  voor ons echt fijn en zonder stress geweest, en zeker net voor de feestdagen hebben jullie alles goed kunnen regelen! Ook mijn vader heeft het contact met jullie als heel fijn ervaren en wij allen kunnen op een mooi en waardig afscheid terug kijken waarvoor onze Dank!

Hartelijke Groet
fam.Homan ( De Kwakel )

———————————————————————————————————————-

Nadat mijn vader 4 jaar geleden overleden is en mijn moeder hem tot aan de begrafenis thuis heeft gehad, ben ik tot de conclusie gekomen dat dit eigenlijk heel waardevol en mooi was. Toen mijn moeder slechter werd en we rekening moesten houden met de mogelijkheid van overlijden hebben we gelukkig nog de tijd gehad om deze onderwerpen met haar te bespreken.
Ik kon niet leven met de gedachte dat we een ‘afspraak’ moesten maken om na haar overlijden bij haar te kunnen zijn en heb haar gelukkig naar ons huis kunnen halen tot aan de begrafenis.
Hierbij hebben we meer dan alle steun en begeleiding gekregen van Peter en Petra. Vanaf het moment dat we dit besluit met mama hadden genomen hebben zij ons voor én na haar overlijden met raad en daad ontzettend professioneel, doortastend en liefdevol voor mama én voor ons als nabestaanden terzijde gestaan in alle voorkomende vraagstukken en zaken die geregeld moesten worden t.a.v. de uitvaart en de daaruit voorkomende zaken die op ons af kwamen.
Dit deden zij op een natuurlijke manier of zij dit werk al jaren doen!
Ik moet zeggen dat ik vooraf wel enigszins terughoudend was, vanwege de hele goede vriendschap die wij met Petra en Peter hebben.
Maar: ik kan niet anders zeggen dan dank, heel veel dank !!!! voor jullie bijdrage aan een prachtig en waardevol afscheid van onze moeder, oma en overgrootmoeder!
Jullie zijn toppers!

Fam. Alderden ( Ineke)
————————————————————————

Vanaf het moment dat we het bericht kregen dat onze lieve moeder was overleden kwam ons leven emotioneel en organisatorisch in een stroomversnelling.
Dan is een BAKEN in de vorm van Peter en Petra van den Nouland geweldig.
Net voor we met de hele familie zouden afreizen naar Corfu voor een bijzondere bruiloft van een (klein)kind overleed onze moeder/oma.
Door het doortastende optreden van Peter en Petra konden we op een mooie en waardige manier afscheid van moeder nemen en 3 dagen na de begrafenis toch met de hele familie op de bruiloft in Corfu zijn.
Toen onze lastige situatie duidelijk werd bij Peter wist hij te bewerkstelligen dat de begrafenis eerder kon plaatsvinden, ondanks de enorme drukte op de begraafplaats.
Dit is een voorbeeld van de aanpak van Peter en Petra.
Ze begrijpen de wensen en werken dit tot in de kleinste details, perfect uit.
Dat we hier niet alleen in staan bleek wel uit het geweldige compliment van de koster van de kerk uit Amstelveen over de fijne samenwerking met Peter en Petra.
In deze verdrietige, lastige tijd namen Peter en Petra ons veel zorg uit handen en dat voelde enorm goed.
Daarvoor onze hartelijke dank.

Familie Molema

———————————————————————————-

Wij zijn Petra en Petra heel dankbaar voor hun steun in de intense tijd voor en na het overlijden van onze broer Marco. Peter gaf vantevoren aan: je belt mij als hij overlijdt en vanaf dat moment neem ik het over. En zo is het ook gegaan. Natuurlijk moeten er zaken bedacht en voorbereid worden, maar de uitvoering lag in handen van Peter en Petra. Ook meedenken in zaken waar we zelf niet aan dachten, hebben we als zeer positief ervaren. Dit alles maakte het mogelijk voor ons om tijd en aandacht te geven aan elkaar en het afscheid zelf. Liefs, familie Slomp
———————————————————————————–

Wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor de fantastische hulp die jullie ons geboden hebben na het overlijden van Jeroen. Alles was mogelijk, maar niets was verplicht en jullie wisten goed mee te denken met onze ideeën en wensen. We hebben steeds op een heel ontspannen en laagdrempelige manier contact gehad. Kortom, de juiste mensen op de juiste plek.
Nogmaals heel veel dank voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben.

Jolanda, Michelle en Jordy.

————————————————————————————


Na 1,5 uur bellen met een begrafenis ondernemer / verzekering die maar niet opnam ( nummer die gebeld moet worden bij een bepaalde polis) heb ik Peter gebeld. Bij overlijden kun je niet uren lang wachten en moeten er dringende zaken geregeld worden. Peter was er binnen 10 min en begreep direct waar ik tegen aanliep en wat er geregeld moest worden. Vanaf dat moment was alles mogelijk en bespreekbaar. Geen vervelende zakelijke dingen maar eerlijk wat er wel en niet kon, en er was zoveel mogelijk. De kosten zijn bespreekbaar, overzichtelijk en vooral ook betaalbaar. En alles is zo liefdevol. Niets was jullie teveel.
Wij als fam. zijn superblij met Peter en Petra. Alles is gegaan zoals we dat als fam. graag wilde. We zijn nu 6 weken verder en proberen de rouwperiode af te sluiten.
Peter en Petra: wij bevelen jullie bij iedereen aan. Jullie maken je slogan op en top waar. Dank jullie wel namens de fam. Klijmij (Agnes).

—————————————————————————————-

In een periode van intens verdriet is het meer dan welkom als je op een prettige manier bij alle zaken rondom een uitvaart wordt begeleid. En dat is precies wat Peter en Petra doen. Werkelijk altijd bereikbaar en geen vraag was teveel. Ruimdenkend, professioneel en zeer betrokken vanaf het eerste contact tot aan de dag van de uitvaart en zelfs de tijd erna. Wij konden onbezorgd afscheid nemen van mijn vrouw, onze moeder, oma, tante en dochter. Het was een mooie en persoonlijke uitvaart, tot in de puntjes geregeld met echt die persoonlijke aandacht. Wij hebben alleen maar mooie en liefdevolle reacties mogen ontvangen. Ontzettend bedankt voor al jullie goede zorgen, wij zullen dat altijd koesteren.

Veel liefs, familie van Iperen 
—————————————————————————————
Drie jaar geleden was onze vader overleden. Wij zijn toen erg goed geholpen door een uitvaartleidster. De hele uitvaart en alles was toen aan en vanuit het ouderlijke huis. Wilde wij voor ma weer net zoiets organiseren.
Er echter was corona, dus de nodige beperkingen. Toen hebben we met elkaar zitten praten hoe gaan we het nu regelen. Ik heb toen jullie voorgesteld als mogelijk alternatief. Maar wie zijn Peter en Petra van den Nouland dan? Nou dat wisten wij wel. Die kennen wij al heel wat jaren en zij zijn sinds een jaar of twee met uitvaartzorg op kleine schaal begonnen. Geen grote zalen of ruimtes en met een begeleiding naar persoonlijk voorkeur. Oke laten we dan eens gaan praten. Zodoende is Peter door ons uitgenodigd en hebben we bij ons thuis een fijn gesprek gehad. Wat betreft de uitvaart, de kaart en locatie voor de crematie hadden wij alles al voor elkaar. En Peter en Petra hebben alles gedaan om dit zoveel mogelijk bij ons uit handen te nemen. Ook het moment dat wij langs ons ouderlijk huis kwamen heeft indruk gemaakt. Dit soort klein dingen maakt het geheel groots, qua respect en beleving, een speciaal moment. Wij zijn ook heel blij met de fijne samenwerking die we met elkaar hebben beleefd. Wat ons betreft keurig geregeld en zeker een aanbeveling waard.

Namens de Fam. Verheul nogmaals hartelijk dank,      Kees.
——————————————————————————
Laagdrempelig betrokken zorgzaam dat zegt eigenlijk genoeg in een tijd dat je volledig met het laatste gedeelte van het aardse leven bezig bent van jouw familielid ontzorgen ze jou op zo’n manier dat ik ze iedereen kan aanbevelen ! Nogmaals dank Peter en Petra
———————————————————————-
Terwijl onze wereld op zijn kop stond na de kortstondige ziekte en het onverwacht snel overlijden van onze zeer dierbare vader,  waren Peter en Petra onze rots in de branding. Het vele overleggen, het snelle schakelen, adequaat handelen, op korte termijn antwoord krijgen,  de controle en de nazorg, wij hebben het allemaal als zeer positief ervaren.  Het professionele karakter deed niet onder voor de sociale en menselijke houding van beide. Goede combinatie van twee gedreven mensen die precies begrijpen wat nabestaanden met een verdrietig hart nodig hebben. 
Met hartelijke groet,
A. van L. te Kudelstaart

—————————————————————————

Na het overlijden van onze moeder hebben we de diensten van Peter en Petra ingeroepen. Wat een ontzettend lief stel. Ze stellen je meteen op je gemak en nemen je stap voor stap mee door de hele begravenis met alles erop en eraan. Ze nemen je alles uit handen van kaarten regelen tot advertentie in de krant en opvragen van polissen. En dat is zo n geruststelling in een periode waarop zoveel op je af komt.Je kunt ze alles vragen niets is gek of vreemd. Ze nemen je serieus en betrekken ook de kinderen er heel natuurlijk bij zodat die t ook als iets bijzonders ervaren. We waren uitermate tevreden met deze lieve mensen. Groet Karin 

—————————————————————————


Met warme betrokkenheid is de door Peter en Petra verzorgde uitvaart geheel naar wens verlopen. Niets is hen teveel. Het nog jonge bedrijf combineert passie met deskundigheid.Jan en Jedidja (Nieuw Vennep)

—————————————————————————

Ik wens mijn ouders veel succes met deze onderneming. Ik vind jullie heel geschikt om dit werk samen te doen. Hopelijk zijn jullie voor veel mensen tot een zegen.
Lisanne van den Nouland