Wie zijn wij?

Petra is met vervroegd pensioen nadat zij vele jaren gewerkt heeft als administratief medewerkster bij de gemeente Aalsmeer en Ons Tweede Thuis. In het dagelijks leven is vrijwilligerswerk een waardevolle tijdsbesteding. Het bezorgen van maaltijden van Tafeltje Dekje en het bezoeken van eenzame oudere mensen in het verzorgingshuis zijn daar enkele voorbeelden van. Petra wordt door haar naasten omschreven als een warm, kleurrijk en liefdevol persoon. Zij houdt ervan om met mensen in gesprek te gaan en tot een kern te komen, hierin biedt zij een luisterend oor. Petra kan de afscheidsbijeenkomst, samen met de familie, vorm geven en leiden.  

Peter is ruim twintig jaar werkzaam bij de ambulancedienst in de regio Amsterdam, Amstelveen en Aalsmeer. Hierin komt hij regelmatig in aanraking met mensen die overlijden.

Peter vindt het belangrijk dat naasten een waardig afscheid krijgen. Enkele jaren  ervaring in het rouwvervoer heeft hem het inzicht gegeven een meerwaarde te kunnen zijn na het overlijden van een dierbare. 

Peter en Petra wonen in Kudelstaart, zijn ruim 30 jaar getrouwd en hebben twee volwassen kinderen die beiden in de zorg werkzaam zijn. In hun vrije tijd gaan ze graag een stukje fietsen, wandelen en  trekken zij er graag op uit met hun zelfgebouwde camper.